Zoek
Sluit dit zoekvak.

South Beach by Ocean Hotels

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Barbados, Christ Church

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Als je verliefd wilt worden op een Caribisch eiland moet je naar Barbados gaan. Parelwitte stranden, een brandende zon en natuurlijk heerlijke lekkernijen. Alles wat je van een tropisch eiland verwacht, vind je hier tijdens je vakantie. Er zijn genoeg mogelijkheden om echt even helemaal te genieten van je vakantie. Genieten van een ontspannende massage, of je nieuwe boek openslaan bij het zwembad. De retro chique inrichting brengt veel sfeer in het hotel wat ook echt past bij het eiland. Het hotel ligt aan de levendige zuidkust. Ga ’s ochtends lekker een stukje hardlopen of geniet in de avond een romantische avondwandeling. Er is genoeg te doen!
South Beach by Ocean Hotels ligt in Rockley in Barbados South Beach by Ocean Hotels wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Christ Church naar de plaats Rockley, waar je hotel South Beach by Ocean Hotels vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar South Beach by Ocean Hotels voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1685

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl