Zoek
Sluit dit zoekvak.

15 dg cruise van Amsterdam naar Fort Lauderdale

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Belgie, Azoren

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Je loopt over het buitendek waar de zon lekker schijnt. Je ruikt de zilte lucht van de oceaan. Afgelopen dagen heb je verschillende steden gezien, zoals Zeebrugge met haar prachtige strand. Misschien ben je vandaar wel naar Gent of Brugge geweest en heb je daar genoten van het oude centrum, pleinen en cafés. In Le Havre heb je een wandeling gemaakt door de oude haven en de Église Saint François bezocht. Nu ben je onderweg naar Ponta Delgada op de Azoren. Je hoopt dat je hier een walvis gaat spotten. Fingers crossed! Daarna begint de grote oversteek van de Atlantische Oceaan. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dat per schip gedaan hebben. Je hebt dan wel mooi de tijd om alle faciliteiten aan boord uit te proberen. Je vaart trouwens met de gloednieuwe Rotterdam. Geniet in bars van het uitzicht. Ga zeker een keer naar het Grand Dutch Cafe aan boord. Hier kan je heerlijk typisch Nederlands eten en drinken bestellen. Denk aan pannenkoeken, bitterballen, moorkoppen of speculaas. Neem ook een lekkere en ontspannende behandeling in de Greenhouse Spa. Jij komt helemaal uitgerust aan in Fort Lauderdale.
15 dg cruise van Amsterdam naar Fort Lauderdale ligt in Amsterdam in Belgie 15 dg cruise van Amsterdam naar Fort Lauderdale wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.5. Je vliegt direct op Azoren naar de plaats Amsterdam, waar je hotel 15 dg cruise van Amsterdam naar Fort Lauderdale vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise van Amsterdam naar Fort Lauderdale voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2016

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl