15 dg cruise Midden Amerika en de Caribbean

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Belize, Belize

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Witte stranden, azuurblauwe zee en palmbomen staan op jou te wachten. Spreekt je dat wel aan? Ga dan mee op cruise met de Mein Schiff 1. Ik hoor je denken, dat kan ik toch ook zien als ik in een hotel verblijf. Dat klopt, maar als je op cruise gaat bezoek je wel 6 verschillende landen. Beklim en zie de Dunn's River Falls in Ocho Rios en verken “Mo'Bay” in Motego Bay. Verken de onderwaterwereld in Roatan of Cozumel. Zin in iets cultureels? Bezoek dan een Maya ruine als je in Costa Maya of Belize City bent. Wandel over de stadsmuren van Cartagena, zo krijg je een goed beeld van de stad. Maar een dag op het strand of aan boord van de Mein Schiff 1 vertoeven is ook geen straf. Ontspan aan het zwembad of boek een behandeling in Spa & Meer. Lunch heerlijk aan boord in de Backstube of GanzSchönGesund. Zoals je leest ga jij je niet te vervelen tijdens deze cruise.
15 dg cruise Midden Amerika en de Caribbean ligt in Belize City in Belize 15 dg cruise Midden Amerika en de Caribbean wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Belize naar de plaats Belize City, waar je hotel 15 dg cruise Midden Amerika en de Caribbean vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise Midden Amerika en de Caribbean voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2049

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl