Vakantie Bonaire

Op zoek naar een heerlijk ontspannen vakantie aan het strand, met de warme zon boven je en een cocktail in je hand? Bonaire is de ideale vakantiebestemming hiervoor. Het Caraïbische eiland staat voor zon, zee, strand, lekker eten en natuurlijk relaxen. Wil je een vakantie naar Bonaire boeken, dan zit je bij VakantieBoeken.nl aan het juiste adres. Wij geven je alle verschillende opties voor een vakantie Bonaire. Vlieg naar het tropische eiland en laat je verwennen in één van de resorts, of boek een mooi vakantiehuisje op het eiland.

Handig is dat je op Bonaire natuurlijk gewoon Nederlands kunt spreken. Maar met de taal zijn de overeenkomsten ook klaar, want hier geen slecht Nederlands weer, maar altijd genieten van de zon. Je kunt naar Bonaire vliegen vanaf Amsterdam in ongeveer 12 uur. Stap je van het vliegveld af, dan waan je je gelijk in het paradijs. Waar wacht je nog op? Boek nu een vakantie naar Bonaire.

Vakantie boeken naar Bonaire

Wil je een vakantie boeken naar Bonaire, dan moet je eerst op zoek gaan naar het ideale type vakantie voor jou. Kies je voor een resort, of ga je toch liever voor een privé vakantiehuisje waar je even weg bent van de drukte en kunt genieten van de zon van Bonaire? Je kunt via ons een vakantie naar Bonaire boeken via diverse betrouwbare vakantieaanbieders. Zo weten we zeker dat we je iedere mogelijke keuze geven en je kunt kiezen voor jouw vakantie naar Bonaire die het beste bij je aansluit. Als geliefde vakantiebestemming voor veel Nederlanders, zijn er ook opties te over voor een vakantie op Bonaire.

Zie je jezelf al zitten onder wuivende palmbomen op parelwitte stranden? Ondanks dat Bonaire een klein eiland is, is het ook ontzettend veelzijdig. Een rijke cultuur, heerlijk weer, mooie natuur en ook de mogelijkheid om te snorkelen of duiken. Je hoeft je geen dag te vervelen als je een vakantie boekt naar Bonaire.

Goedkope vakantie Bonaire?

Bonaire ligt op zo’n 12 uur vliegen van Nederland, dus niet in de buurt. Toch wil dat niet zeggen dat een vakantie naar Bonaire per definitie duur is. Een goedkope vakantie naar Bonaire is zeker mogelijk. Hoewel het welvarende Bonaire niet zo goedkoop is als sommige andere landen in de regio, zoals Cuba, kan je goedkoop op vakantie naar Bonaire. Zeker wanneer je gaat eten en drinken bij de meer lokale restaurants en barretjes, ben je een stuk goedkoper uit dan in Nederland.

Overnachtingen kunnen al vanaf zo’n 50 euro per nacht op Bonaire. Ook hier hoef je het dus niet duur te maken en behoort een goedkope vakantie naar Bonaire tot de opties. Vervoer op Bonaire is ook goedkoop, en bijna ieder gebied heeft alle benodigde voorzieningen op wandelafstand. Wel zo handig, en dan kan je gelijk genieten van de tropische zon. Bonaire is, ondanks haar grootte, ook rijk aan nationale parken waar je prachtig kunt rondlopen, ontspannen en genieten zonder de kosten op te drijven. Een goedkope vakantie Bonaire is dan ook een echte aanrader.

Vakantiebestemmingen op Bonaire

Hoewel Bonaire niet groot is, hoef je je er geen dag te vervelen. De hoofdstad van Bonaire is voor Nederlandse begrippen met zo’n 19.000 inwoners niet meer dan een dorp, maar wel een dorp met keuze te over om te eten, drinken en cultuur te snuiven. Natuurlijk is het eiland omgeven door de oceaan en dus stranden. Het ene strand is nog mooier dan het andere, met een helderblauwe oceaan, palmbomen en natuurlijk parelwit zand.

Ga je liever wat verder de natuur in tijdens je vakantie op Bonaire, dan kan je kiezen voor een vakantiehuisje of vakantiepark in de buurt van Washington Slagbaai Nationaal Park of Lac, een sprookjesachtige ondiepe lagune in het zuiden van Bonaire. Huur je een auto, dan kan je alle highlights van Bonaire makkelijk bereiken.

Een vakantiehuis of vakantiepark boeken op Bonaire

Ga je op vakantie naar Bonaire, dan kan je kiezen tussen een resort, vakantiehuis of natuurlijk een vakantiepark. Voor iedere keuze heeft Bonaire een hoop geschikte opties. De vakantiehuizen op Bonaire liggen verspreid over het hele eiland. Je kunt kiezen voor vakantiehuis bij hoofdstad Kralendijk, of juist kiezen voor een rustige vakantie op Bonaire door een vakantiehuis te huren in de buitengebieden.

Dankzij het formaat van Bonaire zit je ook bij een vakantiehuis in de natuur nooit ver weg van faciliteiten. Zo heb je het beste van twee werelden tijdens je vakantie op Bonaire: alles om de hoek, maar wel de rust en natuur die je misschien zoekt tijdens een vakantie.

Veelgestelde vragen over een vakantie naar Bonaire

Wat is de beste reistijd voor Bonaire?

Het is over het algemeen het hele jaar mooi weer om Bonaire. Een vakantie naar Bonaire kan in principe dus altijd. De beste reistijd is echter tussen februari en juni. In deze periode kent Bonaire weinig neerslag en is het klimaat prettig. Je hebt de warmte, maar niet de tropische stormen en kunt goed relaxen aan het strand of zwembad.

Hoe lang is het vliegen naar Bonaire?

Je vliegt met een directe vlucht in ongeveer 12 uur van Nederland naar Bonaire. Een lange vlucht dus, maar je krijgt er ook een hoop voor terug. Stap op het vliegtuig in het grijze Nederland en stap uit in de ideale tropische vakantiebestemming, begroet door de zon en wuivende palmbomen. Een vakantie naar Bonaire is de vlucht zeker waard.

Wat moet je gezien hebben op Bonaire?

Bonaire is veelzijdig en tijdens een vakantie op Bonaire kan je elke dag wat anders doen. Bekijk zeker de nationale parken. Kralendijk, maar ook de oceaan door te gaan snorkelen of duiken. Je kunt op Bonaire ook de historische plantages bekijken die een duistere bladzijde van de geschiedenis van Bonaire zien. Een vakantie naar Bonaire staat garant voor afwisseling.