Search
Close this search box.

Sorobon Beach & Wellness Resort

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bonaire, Bonaire

3 (200+ reviews)
3/5

Omschrijving hotel

Te midden van rust en ruimte op Bonaire ligt het Sorobon Beach & Wellness Resort. Wie hier logeert, komt terecht in een tropisch plaatje. Vanuit je simpel ingerichte bungalow loop je direct het strand op. Dit strand wordt ook wel het mooiste strand van Bonaire genoemd. Geen wonder, met de azuurblauwe en ondiepe baai. Dit maakt het dan ook perfect voor families. Ook actieliefhebbers komen hier aan hun trekken Sorobon is een belangrijke stek onder windsurfers, dankzij de constante oostenwind. Voor beginners zowel als gevorderden is er de surfschool Dunkerbeck Pro Center op het resort. Hier ervaar je het ultieme vakantiegevoel!
Sorobon Beach & Wellness Resort ligt in Lac Bay in Bonaire Sorobon Beach & Wellness Resort wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.4. Je vliegt direct op Bonaire naar de plaats Lac Bay, waar je hotel Sorobon Beach & Wellness Resort vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Sorobon Beach & Wellness Resort voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1529

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl