20 dg cruise van Brazilië naar Italië

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Brazilie, Bahia

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Vaar mee met het prachtige schip MSC Seascape van Brazilië naar Italië. De reis begint al als je uitstapt in Brazilië. Je wordt naar het overnachtingshotel gebracht voor twee overnachtingen. Op dag twee krijg je een uitgebreide stadstour door Sao Paolo onder leiding van een gids. Het grote avontuur begint als je op dag drie op het cruiseschip stapt dat richting Europa zal varen. De eerste 3 stops zijn in Brazilië zodat je uitgebreid kennis kan maken met dit prachtige land. Daarna volgt de grote oversteek naar Tenerife met de slapende vulkaan El Teide en Madeira. Daarna kan je na deze twee prachtige natuurbestemmingen uitgebreid shoppen in Valencia en via Marseille vaar je naar Genua. Daar verlaat je het schip en volgt de transfer naar Milaan waar je een stadstour krijgt en daarna weer terugvliegt naar Amsterdam. Dit is toch dé ultieme cruise ervaring!
20 dg cruise van Brazilië naar Italië ligt in Funchal in Brazilie 20 dg cruise van Brazilië naar Italië wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Bahia naar de plaats Funchal, waar je hotel 20 dg cruise van Brazilië naar Italië vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 20 dg cruise van Brazilië naar Italië voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1899

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl