18dg Pacific Northwest & Canadian Rockies

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Canada, Alberta

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Pacific Northwest, de regio die zijn naam dankt aan de Grote Oceaan. En waar in 2017 Wie is de Mol? werd opgenomen. Deze reis neemt je mee naar een aantal grote steden in deze regio zoals Seattle en Portland. Onderweg kun je genieten van een aantal nationale parken die elk hun eigen karakter hebben. De reis brengt je ook naar Canada waar Vancouver en Calgary toch wel de blikvangers zijn. Natuurlijk komen hier de bekende nationale parken aanbod. Maar vergeet ook hier niet een aantal bijzondere plekken die je gaat zien. Deze reis is uniek en je maakt kennis met een regio die minder bekend is maar zeker de moeite waard is om te bezoeken. Ga mee en laat je verbazen en verrassen door al het moois. Drink een wijntje uit Willamette Valley, proef bier in Bend. Spot wilde dieren in Yellowstone. Geniet van alles wat Vancouver je te bieden hebt en sluit je reis af met een lekkere bak koffie bij de aller eerste Starbucks store die geopend is. Deze store vindt je in Seattle.
18dg Pacific Northwest & Canadian Rockies ligt in Bend in Canada 18dg Pacific Northwest & Canadian Rockies wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Alberta naar de plaats Bend, waar je hotel 18dg Pacific Northwest & Canadian Rockies vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 18dg Pacific Northwest & Canadian Rockies voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€4499

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl