11 dg cruise Gletsjers en Historie

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Canada, Alaska

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Gletsjers, adembenemende fjorden en unieke wildlife. Dat is Alaska. Een echte once in a lifetime bestemming. Zie de prachtige natuur tijdens deze cruise in de Endicott Arm of Glacier Bay. Wat staat je hier te wachten? Watervallen, zeehonden, gletsjers en misschien wel een walvis! Houd je van historie? Daar is hier genoeg van te zien. Zo reis je terug naar de tijden van de goudkoorts in Skagway. Ga mee met de trein op de White Pass & Yukon Route en geniet van het uitzicht. Ook zal je veel terug zien van de cultuur van de oorspronkelijke bevolking. Bij je bezoek aan Ketchikan zie je dit goed terug, ze hebben een enorme collectie mooi versierde totempalen. De Ruby Princess brengt jou bij al dit moois. Aan boord vind je heerlijke restaurants als Crown Grill en Sabatini's Italian Trattoria. Vermaak je in het casino, the piazza of zie een show in het Princess Theater. Dit wordt een cruise om nooit te vergeten.
11 dg cruise Gletsjers en Historie ligt in Haines in Canada 11 dg cruise Gletsjers en Historie wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.1. Je vliegt direct op Alaska naar de plaats Haines, waar je hotel 11 dg cruise Gletsjers en Historie vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 11 dg cruise Gletsjers en Historie voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1240

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl