8 dg cruise Alaska met Hubbard Glacier

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Canada, Alaska

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Alaska. Voor velen een once in a lifetime experience. En groot gelijk. De tocht door de Inside Passage wordt wel omschreven als de mooiste cruisetocht ter wereld. In een volle dag vaar je langs talloze steile fjorden die door gletsjers zijn uitgeslepen. De hellingen zijn begroeid met regenwouden waar dit zuidelijke deel van Alaska bekend om staat. Met een beetje geluk spot je vanaf het dek bultruggen of orka's. Of wellicht zie je een beer op de oevers lopen. Je vaart verder noordwaarts tot aan Hubbard Glacier, zeker weten één van Alaska's grootste natuurschatten. Met een breedte van 10 kilometer en hoogte van 100 meter is dit één van de grootste gletsjers van het noordelijk halfrond. Ice ice baby dus tijdens deze cruise aan boord van de elegante Celebrity Eclipse heb je picture perfect uitzichten vanuit iedere hoek.
8 dg cruise Alaska met Hubbard Glacier ligt in Juneau in Canada 8 dg cruise Alaska met Hubbard Glacier wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Alaska naar de plaats Juneau, waar je hotel 8 dg cruise Alaska met Hubbard Glacier vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Alaska met Hubbard Glacier voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€4309

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl