16 dg cruise Midden Amerika en Panamakanaal

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Chili, Atacama

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Jullie liggen te genieten van de zon in de Vibe Beach Club aan boord van de Norwegian Bliss. Wanneer je om je heen kijkt zie je niets anders dan water, hoe ver je ook kijkt. Na jullie bezoek aan de Vibe Beach Club frissen jullie je op in jullie hut. Wat gaan we nu doen? Borrelen in Studio Lounge of toch een glas bier in The District Brew House. Tijdens jullie diner in Q Texas Smokehouse hebben jullie het over de dagen die nog komen tijdens jullie cruise. Over een paar dagen is het zover, dan vaart het schip door het Panamakanaal! Dit zogenaamde achtste Wereldwonder staat boven op jullie bucketlist en nu zijn jullie er naar onderweg. Daarnaast kijken jullie ook erg naar uit om de prachtige natuur van Costa Rica en Guatemala te zien. In Cabo San Lucas hopen jullie nog dolfijnen of walvissen te spotten. Dat zou echt de kers op de taart zijn van deze cruise. Nu weer terug naar het hier en nu? De borden zijn leeg en de avond jong. Met The Cavern Club, shows, een lasergame arena aan boord gaan jullie je vanavond ook niet vervelen.
16 dg cruise Midden Amerika en Panamakanaal ligt in Cabo San Lucas in Chili 16 dg cruise Midden Amerika en Panamakanaal wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.9. Je vliegt direct op Atacama naar de plaats Cabo San Lucas, waar je hotel 16 dg cruise Midden Amerika en Panamakanaal vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 16 dg cruise Midden Amerika en Panamakanaal voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1119

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl