Zoek
Sluit dit zoekvak.

16 daagse fly drive Livin la vida local in Cuba

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Cuba, Havana

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Ontdek hoe de vriendelijke Cubanen leven tijdens deze prachtige rondreis door het indrukwekkende Cuba. Het eiland van Fidel Castro, Hemingway, oldtimers, de Cubaanse sigaren en niet te vergeten de Cuba Libre! Slenter door de koloniale steden als Havana en Trinidad met de kleurrijke gebouwen en pleinen. En maak kennis met de prachtige natuur in de Viñales Vallei. Tijdens de rondreis slaap je bij de Cubanen thuis in een Casa Particular. De manier om het authentieke Cuba en de gastvrijheid van de Cubaanse bevolking te ervaren. Ter plaatse reis je per comfortabele toeristenbus (Viazul of Transtur) van de ene plaats naar de andere plaats. Óf je boekt de extra comfortabele versie met privé transfers. Je wordt bij deze versie van de rondreis opgehaald bij je Casa Particular en vervolgens afgezet bij je nieuwe Casa Particular.
16 daagse fly drive Livin la vida local in Cuba ligt in Cienfuegos in Cuba 16 daagse fly drive Livin la vida local in Cuba wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.3. Je vliegt direct op Havana naar de plaats Cienfuegos, waar je hotel 16 daagse fly drive Livin la vida local in Cuba vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 16 daagse fly drive Livin la vida local in Cuba voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2065

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl