Mystique Regis Habana by Royalton

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Cuba, Havana

5 (200+ reviews)
5/5

Omschrijving hotel

Vanuit het hotel ben je binnen no time in de oude wijk van de stad. Hier vind je prachtige gekleurde huizen, oude oldtimers en vrouwen die nog in traditionele kleding lopen. Genoeg te zien. Voor een verfrissende duik kan je terecht op een van de vele witte zandstranden met azuurblauwe zee. Moe, maar voldaan keer je terug naar het charmante hotel met prachtige oude accenten. ’s Avonds geniet je van heerlijke lokale gerechten in één van de twee restaurants van het hotel. Slapen is een feestje in de comfortabele kamers. De volgende dag ben je weer helemaal opgeladen om de rest van het eiland te ontdekken!
Mystique Regis Habana by Royalton ligt in Havana in Cuba Mystique Regis Habana by Royalton wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.9. Je vliegt direct op Havana naar de plaats Havana, waar je hotel Mystique Regis Habana by Royalton vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Mystique Regis Habana by Royalton voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1342

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl