Vakantie Curaçao

Zon, zee en strand. Dat is wat je zonder twijfel krijgt als je een vakantie naar Curaçao boekt. Curaçao, als één van de ABC-eilanden, is ieder jaar een geliefde vakantiebestemming voor Nederlanders. Niet zo gek, want je laat het grauwe Nederland achter je en wisselt dat in voor tropische stranden, palmbomen, een relaxe sfeer en ultiem ontspannen. Boek een vakantieresort op Curaçao, of kies voor een vakantiewoning in Willemstad of de natuur van Curaçao. Een vakantie op Curaçao heeft voor iedereen wat te bieden.

Boek nu een vakantie naar Curaçao en voor je het weet zit je met een koude cocktail op het strand of aan het zwembad. Ook handig: je kan op Curaçao natuurlijk gewoon Nederlands spreken. Ultiem genieten met alle gemakken voor een ontspannen vakantie, dat is zeker op Curaçao. Curaçao is de ideale strandvakantie maar ook een goede vakantiebestemming voor mensen die graag van natuur houden of juist bruisende stadjes willen bezoeken. Kortom, boek nu nog een vakantie naar Curaçao.

Vakantie boeken naar Curaçao

Curaçao is natuurlijk een relatief klein eiland, maar dat wil niet zeggen dat je je gaat vervelend bij een vakantie op Curaçao . Een vakantie boeken naar Curaçao  betekent een veelzijdige vakantie waar je elke dag wat anders kunt doen. Strek je lekker uit bij het zwembad, of ga actief de natuur in. Liever wat meer cultuur, dan kan je onder meer in Willemstad de marktjes en vele winkels afstruinen op zoek naar een leuk souvenir.

Je kunt een vakantie boeken naar Curaçao via VakantieBoeken.nl. Wij hebben voor jou de beste deals verzameld voor een vakantie naar Curaçao. De partners met wie wij werken zijn gerenommeerde vakantieaanbieders en zorgen ervoor dat je zonder zorgen op het vliegtuig in Nederland stapt op weg naar de zon van Curaçao. Je kunt bij het uitkiezen van je vakantie Curaçao gaan voor een all inclusive resort, een rustig vakantiehuisje, of natuurlijk een appartement in Willemstad of een andere plaats op Curaçao. Ongeacht je wensen, hebben we al het aanbod dat je nodig hebt om een mooie vakantie naar Curaçao te boeken.

Goedkope vakantie Curaçao?

Hoewel Curaçao toeristisch is en niet het goedkoopste land van de Caraïben, kan een vakantie naar Curaçao nog steeds goedkoop zijn. Op onze site geven we je sowieso de beste deals voor een vakantie naar Curaçao. Je kunt meer geld besparen door op tijd te boeken. Een last minute naar Curaçao is over het algemeen wat duurder dan een vakantie naar Curaçao die je op tijd hebt geboekt.

Op het eiland zelf kunnen de kosten in toeristische gebieden vrij hoog liggen, maar liggen de prijzen alsnog onder de prijzen van Nederland. Ga je wat meer neer de lokale gebieden, dan ben je nog een stuk goedkoper uit. Natuurlijk is het ook een aanrader om de natuur op te zoeken, waar je niks hoeft uit te geven om wel te genieten van de omgeving van Curaçao. Een goedkope vakantie naar Curaçao behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Boek nu je vakantie naar Curaçao en voor je het weet zit je onder een palmboom op Curaçao te genieten.

Vakantiebestemmingen op Curaçao

Curaçao is geen groot eiland, maar wel een ontzettend veelzijdig eiland. Curaçao is een vakantiebestemming die voor iedereen wat te bieden heeft. Van het bruisende historische Willemstad tot prachtige parelwitte stranden, natuurgebieden en natuurlijk diverse plekken om te duiken en snorkelen. Curaçao heeft meer dan 800 historische locaties: van oude landhuizen, tot koloniale forten en archeologische opgravingen van de eerste bewoners. Boek je een vakantie naar Curaçao, dan kan je ook naar één van de natuurgebieden die het land rijk is en exotische dieren en planten spotten.

Natuurlijk kies je ook voor Curaçao als zonvakantie. Een vakantie naar Curaçao is dan een veilige keuze. Je kan met gemak elke dag van je vakantie op Curaçao op een ander strand liggen, de één nog mooier dan de ander. Een vakantie boeken naar Curaçao staat garant voor zon, zee, strand, cultuur en nog zo veel meer.

Een vakantiehuis of vakantiepark boeken op Curaçao

Je kunt bij het boeken van je vakantie naar Curaçao gaan voor verschillende soorten accommodaties. Als populaire vakantiebestemming heeft Curaçao natuurlijk diverse all inclusive resorts waar je nergens naar hoeft om te kijken en onbeperkt kunt eten en drinken. Heb je liever je eigen plek, dan kan je ook een vakantiehuis of een huisje in een vakantiepark op Curaçao boeken. Vakantiehuizen op Curaçao zijn verspreid over het hele eiland. Je kunt kiezen voor een vakantiehuis in één van de plaatsjes, of zelfs hoofdstad Willemstad, maar ook voor een vakantiehuis in de natuur.

Vanwege het formaat van Curaçao zal je ook bij een vakantiehuis in de natuur nog dichtbij faciliteiten zitten om bijvoorbeeld boodschappen te doen, ideaal. Ga je een vakantie boeken naar Curaçao, dan kan je bij ons kiezen voor je type accommodatie. We geven je altijd de beste opties tegen de meest voordelige prijzen. Een goedkope vakantie naar Curaçao is zeker mogelijk! Wacht niet te lang, en boek nu een vakantie naar Curaçao.

Veelgestelde vragen over een vakantie naar Curaçao

Wat is de beste reistijd voor Curaçao?

Het is eigenlijk het hele jaar prachtig weer op Curaçao. Je kunt dus het hele jaar een mooie vakantie naar Curaçao boeken. Wel is de periode tussen februari en juni de best reistijd voor Curaçao. In deze periode krijg je normaal gesproken weinig te maken met neerslag of stormen. In plaats daarvan kan je heerlijk genieten van je cocktail aan het zwembad of op de tropische stranden van Curaçao. Boek dus nu je vakantie naar Curaçao.

Hoe lang is het vliegen naar Curaçao?

De vliegtijd naar Curaçao is ruim 10 uur wanneer je een directe vlucht vanaf Amsterdam pakt. Een fikse vlucht dus, maar zodra je uitstapt in de tropische warmte, met palmbomen in de achtergrond, vergeet je al snel de lange vlucht. Je kunt ook met een tussenstop naar Curaçao vliegen. De tussenstop kan in Europa zijn of in de Verenigde Staten. Vanzelfsprekend neemt de reistijd zo flink toe.

Wat moet je gezien hebben op Curaçao?

Iets dat je natuurlijk gezien moet hebben tijdens je vakantie op Curaçao is het iconische hart van de hoofdstad Willemstad. De veelzijdig gekleurde gebouwen zijn hét uithangbord van Curaçao. Willemstad biedt daarnaast goed eten en een bruisende cultuur. Curaçao heeft daarnaast ook prachtige plekken om te duiken of snorkelen. Daarnaast kan je de natuur in met de auto of te voet op dit droomachtige eiland.