Zoeken
Sluit dit zoekvak.

12 dg cruise Historische Steden met Israël

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Cyprus, Italiaanse Riviera

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Geschiedenis liefhebbers en cultuurfans opgelet. Deze cruise mogen jullie niet missen. De ene dag loop je over het Forum Romanum en langs de Trevi fontein in Rome. Een andere dag zie je de Tempel van Aphrodite op Rhodos. Het bezoek aan Haifa is een echt hoogtepunt te noemen van deze cruise. Bekijk hier de Bahá’í hangende tuinen en de Bahá’i tempel. Maar weet ook dat je vanuit Haifa ook Jeruzalem kan bezoeken. Nog een stad die veel mensen nog niet hebben gezien. Slenter door de oude straten en ervaar de sfeer van de geweldige steden die je gaat zien. Moe van al het wandelen en indrukken? Pak dan een terras en bestel iets lekkers te drinken of te eten. In de havens ligt de MSC Sinfonia op jou te wachten. Als je weer aan boord bent fris je je op in je hut. Wat ga je daarna doen? Wat drinken in de Capri Bar of toch de Shelagh's House Irish Pub. Daarna is het tijd om wat te gaan eten. Kies je voor Il Galeone Restaurant of kies je voor Il Covo Restaurant. De keuze is aan jou. Wij wensen je alvast een prettige vakantie.
12 dg cruise Historische Steden met Israël ligt in Civitavecchia in Cyprus 12 dg cruise Historische Steden met Israël wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Italiaanse Riviera naar de plaats Civitavecchia, waar je hotel 12 dg cruise Historische Steden met Israël vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 12 dg cruise Historische Steden met Israël voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€920

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl