14 dg cruise Het beste van Scandinavië

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Denemarken, Gotland

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom aan boord van de Celebrity Silhouette. Stap dicht bij huis aan boord van het 4 sterren schip Celebrity Silhouette en vaar mee langs het beste van Scandinavië. Van de ruige natuur rondom de Noorse stad Stavanger tot het zanderige landschap bij de Deense stad Skagen. En van de bruisende stad Kopenhagen naar de historische pracht van Tallinn. Deze hoofdstad van Estland, gelegen aan de oevers van de Baltische Zee, biedt een perfecte mix van middeleeuwse architectuur en moderne invloeden. Bewonder de oude gebouwen met hun kleurrijke gevels met klimop begroeide muren. Een ander hoogtepunt tijdens de cruise is Stockholm. De hoofdstad van Zweden, gelegen op veertien eilanden die met elkaar verbonden zijn door bruggen, is de ideale cruisebestemming. Geniet op het dek van de Celebrity Silhouette van het prachtige uitzicht op het water en de archipel terwijl het schip de Zweedse stad nadert. Aan boord van dit luxe en comfortabele schip kun je de gehele cruise genieten van de vele faciliteiten. Ontspan in het overdekte Solarium, proef de culinaire hoogstanden in de restaurants of laat je verrassen door een spectaculaire theatershow.
14 dg cruise Het beste van Scandinavië ligt in Amsterdam in Denemarken 14 dg cruise Het beste van Scandinavië wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Gotland naar de plaats Amsterdam, waar je hotel 14 dg cruise Het beste van Scandinavië vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 14 dg cruise Het beste van Scandinavië voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2071

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl