Vienna House by Wyndham Andel's Berlin

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Duitsland, Berlijn

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Een heerlijk hotel met een fijne ligging. Het S-bahnstation en tramhalte Landsberger Allee ligt tegenover het station met snelle verbindingen naar o.a. Alexanderplatz en Kurfürstendamm. Dit milieuvriendelijke hotel beschikt over stijlvolle, ruime kamers en zijn voorzien van gratis wifi. Na een dagje struinen kun je bijkomen in de vele spa faciliteiten van het hotel of je duikt nog even de 24-uursfitnessruimte in. Voor een heerlijk diner hoef je niet ver buiten de deur te zoeken want het hotel beschikt over een heus Michelin restaurant genaamd Skykitchen. Drink daarna nog een heerlijke cocktail in de skybar en geniet van een spectaculair uitzicht.
Vienna House by Wyndham Andel's Berlin ligt in Berlijn in Duitsland Vienna House by Wyndham Andel's Berlin wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.9. Je vliegt direct op Berlijn naar de plaats Berlijn, waar je hotel Vienna House by Wyndham Andel's Berlin vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Vienna House by Wyndham Andel's Berlin voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€252

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl