Zoeken
Sluit dit zoekvak.

8 dg Feestelijke kerstcruise over de Rijn

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Duitsland, Hessen

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Stel je eens voor kerst vieren terwijl je vaart langs glooiende heuvels en prachtige landschappen, bezaaid met sfeervolle verlichting en samen met je medereizigers? En dan ook nog eens volledig in de watten worden gelegd aan boord van een 5 sterrenschip? Deze kerst wordt er één om nooit meer te vergeten, daar zorgt de TUI Maya en haar personeel wel voor. Trots zijn we, op dit schip uit onze eigen TUI vloot. Het lichte en moderne design straalt rust en ruimte uit. Je verblijft aan boord op basis van volpension plus, waarbij niet alleen alle maaltijden maar ook de meeste dranken tijdens de maaltijden zijn inbegrepen. Bij deze riviercruise stap je aan boord in Mainz (Duitsland) en breng je tijdens de route een bezoek aan steden als Düsseldorf en Koblenz. Aan boord verveel je je geen moment doe mee aan een yogales, een spel of artistieke activiteit (activiteitenprogramma afhankelijk van de cruise). Liever even relaxen? Trek je terug in de wellness. Zeg nu zelf klinkt goed, toch?
8 dg Feestelijke kerstcruise over de Rijn ligt in Bonn in Duitsland 8 dg Feestelijke kerstcruise over de Rijn wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Hessen naar de plaats Bonn, waar je hotel 8 dg Feestelijke kerstcruise over de Rijn vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg Feestelijke kerstcruise over de Rijn voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1458

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl