8 dg riviercruise Over de Rijn tot Straatsburg

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Duitsland, Baden Wurttemberg

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Wat is het genieten op het zonnedek van de MS VIVA One. De zon schijnt en de temperatuur is goed. Je zit lekker op een stoel met wat te drinken terwijl je langs het mooie landschap vaart. Wat het extra genieten maakt is dat je cruiset op All Inclusive basis waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Vanavond eet je in het gezellige en kleinere VIVA Bistro restaurant. Je krijgt al trek bij het idee. Vanmiddag ga je Boppard bezoeken. Je bent van plan met de stoellift naar boven te gaan voor het prachtige uitzicht. Daarna wil je graag een wijnhuis bezoeken en daar hoort een proeverij bij vind jij. Weer aan boord van de MS VIVA One fris je je op en hup naar het diner. Wat is het eten goed en wat zijn de boorden mooi opgemaakt. Later in de lounge bereid je je voor op de dagen die komen gaan. Elke dag zit er wel iets tussen wat je graag zou willen zien. Van het mooie oude centrum in Straatsburg met haar vakwerk huizen tot de Dom van Mainz en het Mannheim Paleis in Mannheim. Er is bijna te veel om op te noemen. Je betrapt jezelf op de gedachte cruisen, dat had ik veel eerder moeten doen.
8 dg riviercruise Over de Rijn tot Straatsburg ligt in Boppard in Duitsland 8 dg riviercruise Over de Rijn tot Straatsburg wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.9. Je vliegt direct op Baden Wurttemberg naar de plaats Boppard, waar je hotel 8 dg riviercruise Over de Rijn tot Straatsburg vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg riviercruise Over de Rijn tot Straatsburg voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1366

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl