Search
Close this search box.

8-daagse rondreis Escape to the Wilderness

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Finland, Lapland

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom boven de poolcirkel! Tijdens deze onvergetelijke excursiereis in het authentieke Ylläsjärvi slaap je in hotel Ylläsrinne. Een knus 3 sterren hotel, verscholen in de besneeuwde bossen. Op je vrije momenten maak je dan al snel een prachtige wandeling of je trekt je terug in de sauna van het hotel. En wel zo makkelijk, je verblijft op basis van halfpension. Elke dag streep je weer iets van je bucketlist. Zo bezoek je tijdens deze reis het Laino Snow Village, knuffel je met husky's en voer je de rendieren. Met een beetje geluk zie je het noorderlicht en je voelt je super stoer als je voor het eerst op de sneeuwscooter stapt. Programma is onder voorbehoud van wijzigingen.
8-daagse rondreis Escape to the Wilderness ligt in Yllasjarvi in Finland 8-daagse rondreis Escape to the Wilderness wordt gemiddelde beoordeeld met een 9.4. Je vliegt direct op Lapland naar de plaats Yllasjarvi, waar je hotel 8-daagse rondreis Escape to the Wilderness vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8-daagse rondreis Escape to the Wilderness voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2350

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl