8 dg cruise Architectuur Historie en Cultuur

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Corsica

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Ga mee aan boord van de Costa Pacifica voor een heerlijke week op de Middellandse Zee. Vanuit Mallorca varen we eerst naar de Spaanse stad Valencia, een stad die je perfect op de fiets kan verkennen. Daarna varen we door naar het Franse Marseille waar je goed kan winkelen maar ook een bezoek kan brengen aan de kathedraal Notre Dame de la Garde. Hierna varen we naar Italië, waar we aanleggen in Savona en Civitavecchia, waar vandaan je de stad Rome kan gaan ontdekken. Nadat je deze stad verkent hebt, ga je terug richting de haven om weer aan boord te gaan van de Costa Pacifica. Bezoek aan boord het restaurant Pummid'Oro voor een traditionele pizza Margherita. Geniet van de boeiende show in het theater of ontspan in de Samsara Spa zone. Genoeg ingrediënten voor een geweldige vakantie!
8 dg cruise Architectuur Historie en Cultuur ligt in Ajaccio in Frankrijk 8 dg cruise Architectuur Historie en Cultuur wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.5. Je vliegt direct op Corsica naar de plaats Ajaccio, waar je hotel 8 dg cruise Architectuur Historie en Cultuur vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Architectuur Historie en Cultuur voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€770

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl