Zoeken
Sluit dit zoekvak.

11 dg cruise Frankrijk Spanje Italië en Portugal

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Andalusie

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Daar zitten jullie dan. In de La Cantinella Wine Bar aan boord van de MSC Orchestra. Jullie proosten op een heerlijke cruise. Na de borrel moet er gegeten worden. Wordt het Villa Borghese of Shanghai? Het maakt niet uit want je kunt geen foute keuzes maken. De volgende ochtend doe je gordijnen open en ziet de stad Málaga liggen. Na een ontbijt gaan jullie de stad verkennen. Het is de stad van Pablo Picasso dus jullie eerste stop is het Picasso Museum. What's next? Wat dacht je van de kathedraal van Málaga of de botanische tuinen. Na een leuke dag ga weer terug aan boord. Vanavond bezoeken jullie een show in het theater. Daarna nog een drankje en kijk jullie vooruit. Over een paar dagen zijn jullie in Lissabon. Pak hier tram lijn 28 en bezoek dan ook gelijk het Castelo de São Jorge en geniet van de uitzicht over de stad. Naast dat er van alles te zien is kan er natuurlijk ook gerelaxt worden. Jullie plannen een strand dag. Maar waar? Wordt het op Alicante of Mahon? Zoals je leest is er keuze genoeg en is alles aanwezig voor een heerlijke vakantie.
11 dg cruise Frankrijk Spanje Italië en Portugal ligt in Alicante in Frankrijk 11 dg cruise Frankrijk Spanje Italië en Portugal wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Andalusie naar de plaats Alicante, waar je hotel 11 dg cruise Frankrijk Spanje Italië en Portugal vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 11 dg cruise Frankrijk Spanje Italië en Portugal voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1933

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl