10 dg cruise Van Lissabon naar Rome

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Alpes Maritimes

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Weet je wat één van de leukste dingen van cruisen is? Het uitzicht, iedere dag is deze namelijk weer anders. Met deze cruise is dat ook, maar wat anders is aan deze cruise is? Je vaart met de gloednieuwe Norwegian Viva! Ontdek de kartbaan, diverse glijbanen, midget golfbaan en nog veel meer. Houd je van eten? Dan zit je ook goed op de Norwegian Viva. Hudson's, The Commodre Room, Palomar en Hasuki zijn een aantal restaurants waar je heerlijk kan eten. Geniet van een mooie zonsondergang vanaf het Infinity Beach of the Indulge Outdoor Bar. Aan boord is het een feest, net zoals de bestemmingen die je gaat zien. Verken het oude centrum Valencia, bezoek de Dom en de Toren van Pisa of bekijk de kunst die Mucem in Marseille vindt. Zo zie je maar hoe veelzijdig cruisen is. Wij wensen je alvast een behouden vaart.
10 dg cruise Van Lissabon naar Rome ligt in Barcelona in Frankrijk 10 dg cruise Van Lissabon naar Rome wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.5. Je vliegt direct op Alpes Maritimes naar de plaats Barcelona, waar je hotel 10 dg cruise Van Lissabon naar Rome vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 10 dg cruise Van Lissabon naar Rome voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1179

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl