8 dg cruise Parels van de West Middellandse Zee

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Catalonie

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom aan boord van de Costa Smeralda! Dit schip ziet er schitterend uit, zowel van buiten als van binnen. Geniet van het uitzicht bij de Plaza of Spain vanaf deze trap heb je een prachtig uitzicht. Plof daarna lekker neer in de Trastevere, de plek op het schip waar je bars en restaurants kan vinden. Aan boord kijk je je ogen uit, maar ook aan wal zal je dit zeker doen. Breng in Marseille een bezoek aan de Cathédrale de la Major en vergeet niet de de Capella Palatina te bezoeken wanneer je in Palermo bent. Bekijk in Barcelona alle gebouwen die Antoni Gaudí bedacht heeft. En last but not least is de laatste stop nabij Rome met zijn beroemde Trevifontein en Colosseum. Wanneer zien we jou aan boord van de Costa Smeralda?
8 dg cruise Parels van de West Middellandse Zee ligt in Barcelona in Frankrijk 8 dg cruise Parels van de West Middellandse Zee wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Catalonie naar de plaats Barcelona, waar je hotel 8 dg cruise Parels van de West Middellandse Zee vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Parels van de West Middellandse Zee voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€710

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl