Zoeken
Sluit dit zoekvak.

8 daagse combinatiereis Beleef het échte Gambia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Gambia, West Gambia

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Ontspannen aan het strand van Kololi of Kotu én het boeiende binnenland van Gambia ervaren? Dat kan tijdens deze unieke combinatiereis! Aan de kust overnacht je in een hotel in Kololi of Kotu. In het binnenland verblijf je twee nachten in de sfeervolle AbCa's Creek Lodge. Deze lodge ligt aan een uitloper (kreek) van de Gambia rivier en is dé plek voor mensen die kennis willen maken met het traditionele leven op het platteland van Gambia. Maar ook natuurliefhebbers zijn hier helemaal op de juiste plek. Per fiets, boot en jeep verken je de mooie omgeving en bezoek je kleine dorpen op het platteland. Na elke activiteit is het heerlijk bijkomen in de lodge. Een unieke combinatie van cultuur, natuur en strand.
8 daagse combinatiereis Beleef het échte Gambia ligt in Banjul in Gambia 8 daagse combinatiereis Beleef het échte Gambia wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.6. Je vliegt direct op West Gambia naar de plaats Banjul, waar je hotel 8 daagse combinatiereis Beleef het échte Gambia vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 daagse combinatiereis Beleef het échte Gambia voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1189

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl