Zoek
Sluit dit zoekvak.

SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Kreta

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Armen omhoog en roetsjen maar! Van de multi lane glijbaan ga je met de hele familie. Je hebt gratis en onbeperkt entree tot het aquapark van SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus. Niet alleen de kinderen genieten van alle waterpret, ook ouders proberen graag zo’n spannende, supersnelle glijbaan uit. En na zo’n hele dag in het water is het fijn thuiskomen in je moderne kamer. ’s Avonds staan de buffetten al klaar en wie wil, eet lekker à la carte. De belangrijkste trekpleister van Amoudara is het karamel gekleurde zandstrand. Wie wil bodyboarden of snorkelen, hoeft de zee maar in te stappen. Staan de koffers al klaar?
SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus ligt in Amoudara in Griekenland SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.6. Je vliegt direct op Kreta naar de plaats Amoudara, waar je hotel SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€865

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl