Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TUI SUNEO Chrissi Amoudia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Kreta

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Chrissi Amoudia is ongedwongen met een fijne All Inclusive TUI SUNEO verwennerij. In het vernieuwde buffetrestaurant worden verse maaltijden voor je neus bereid. De geuren komen je dus alvast tegemoet terwijl je een leuke plek zoekt op het terras van het restaurant. Een dagje niksen en zonnebaden bij het zwembad kan, maar de enthousiaste hosts hebben ook leuke activiteiten voor je in petto. Zeker voor de kids, die vermaken zich in de miniclub met sport en spel. Via het zwembad loop je richting je kamer om even een boek te pakken. Kies je een ruime bungalowkamer? Dan slaap je tussen de bougainvilles en palmbomen. Laat de vrolijk gekleurde luiken open en geniet van de Griekse sterrenhemel. De ideale kamer voor het hele gezin!
TUI SUNEO Chrissi Amoudia ligt in Anissaras in Griekenland TUI SUNEO Chrissi Amoudia wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Kreta naar de plaats Anissaras, waar je hotel TUI SUNEO Chrissi Amoudia vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar TUI SUNEO Chrissi Amoudia voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€670

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl