Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 daagse cruise Griekse Eilanden en Turkije

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Atheense Riviera

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Wauw, het houdt niet op aan boord van de Norwegian Jade! Met deze bijzondere route is er letterlijk elke dag weer iets nieuws te zien en ontdekken. In Kusadasi sla je de gordijnen in je hut open en is je uitzicht blauwer dan blauw. Wat een mooi water! Istanbul is een smeltkroes van kleuren en oosterse geuren en heeft een schatkamer aan cultuur met imposante bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee en de Aya Sophia. Het Griekse Volos is minder bekend, maar zeker niet minder bemind. Tip proef hier zeker de Tsipouro, een lokale sterke drank. Nauwe straatjes, trappetjes, witte huisjes en de windmolens liggen in Mykonos klaar voor een nadere inspectie. Wanneer je in Rhodos Stad de middeleeuwse stadspoorten doorloopt, lijkt het net alsof je terug gaat in de tijd. De smalle straatjes met kleine keitjes en fleurige bloemen maken dat je je als een Griekse God waant. Het eiland Santorini is zonder twijfel het meest bijzondere en schilderachtige van de Griekse eilanden. En voor je het weet, zit het er alweer op. Wat een heerlijke vakantie!
8 daagse cruise Griekse Eilanden en Turkije ligt in Athene in Griekenland 8 daagse cruise Griekse Eilanden en Turkije wordt gemiddelde beoordeeld met een 8. Je vliegt direct op Atheense Riviera naar de plaats Athene, waar je hotel 8 daagse cruise Griekse Eilanden en Turkije vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 daagse cruise Griekse Eilanden en Turkije voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€845

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl