8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Atheense Riviera

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom op de Oost Middellandse Zee. Maak kennis mooie bestemmingen bestemmingen en heerlijk eten. Jouw thuis tijdens deze cruise is de MSC Sinfonia. Aan boord is er voor iedereen wat te beleven van shows tot ontspannen bij het zwembad of in de Aurea Spa. Geniet van de gastronomie en laat je smaakpapillen prikkelen. Tijdens deze cruise geniet je van al het moois dat het Middellandse zeegebied te bieden heeft. Drink een heerlijke ouzo in Griekenland met een bezoek aan het prachtige Mykonos. Loop door de smalle straten en witte huizen op Mykonos en geniet van een bord gyros en een ouzo. Verken de stad Athene. Een bezoek aan de Akropolis mag hier niet ontbreken. Vervelen zal je je geen moment.
8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee ligt in Brindisi in Griekenland 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.5. Je vliegt direct op Atheense Riviera naar de plaats Brindisi, waar je hotel 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Verken de Oost Middellandse Zee voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€693

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl