12 dg cruise Oost Middellandse Zee met Istanbul

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Atheense Riviera

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Struinen over de Grand Bazaar in het Turkse Istanbul, genieten van de Griekse zon in Mykonos stad en het eten van een echte Italiaanse pizza in Napels. Tijdens deze 12 daagse cruise bezoek je vele prachtige steden in het oosten van de Middellandse Zee. Met als hoogtepunt de Celebrity Beyond. Het gloednieuwe en luxe schip brengt je elke dag van de ene bestemming naar de andere. Aan boord geniet je volop van de vele restaurants, waar de met een Michelin ster bekroonde chef koks de beste gerechten voor jou klaar maken. Vanaf The Magic Carpet® zweef je boven zee, terwijl je het oneindige uitzicht in je opneemt. Ook vanaf de Rooftop Garden heb jij elke dag het beste uitzicht en geniet je 's avonds van live muziek of een meeslepende film. In Eden, een spectaculaire ruimte van wel drie verdiepingen hoog, kijk je je ogen uit. 's Ochtends drink je er een heerlijke kop koffie, 's middags rust je uit in één van de lounges en 's avonds geniet je van een heerlijk diner en het vele entertainment. Het motto van Celebrity Cruises is niet voor niks 'Modern LuXury lives here'.
12 dg cruise Oost Middellandse Zee met Istanbul ligt in Civitavecchia in Griekenland 12 dg cruise Oost Middellandse Zee met Istanbul wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.1. Je vliegt direct op Atheense Riviera naar de plaats Civitavecchia, waar je hotel 12 dg cruise Oost Middellandse Zee met Istanbul vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 12 dg cruise Oost Middellandse Zee met Istanbul voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1925

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl