Zoek
Sluit dit zoekvak.

SPLASHWORLD Aqua Bay Suites

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Zakynthos

5 (200+ reviews)
5/5

Omschrijving hotel

Welkom in dit prachtige en moderne hotel in Tsilivi op Zakynthos, direct naast het zeer populaire Aqua Bay Hotel. Alle kamers in Aqua Bay Suites hebben een sfeervol design, met op de begane grond de Swim Up variant. Wat een gemak, zo vanuit je kamer de verkoeling van het zwembad opzoeken. Even genoeg van het dobberen naast je eigen terras? Je loopt zo het aquapark in waar de glijbaanfanaten hun hart op kunnen halen. Die Splashfactor 9 geven we natuurlijk niet voor niets! Ook geniet je met volle teugen van de uitgebreide All Inclusive formule. En de snacks en drankjes in het waterpark zijn zelfs ook allemaal inclusief. Fijne vakantie!
SPLASHWORLD Aqua Bay Suites ligt in Tsilivi in Griekenland SPLASHWORLD Aqua Bay Suites wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.4. Je vliegt direct op Zakynthos naar de plaats Tsilivi, waar je hotel SPLASHWORLD Aqua Bay Suites vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar SPLASHWORLD Aqua Bay Suites voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1124

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl