15 dg cruise IJsland Schotland en Noorwegen

5.0 (200+ Reviews)
5/5

IJsland, Austurland

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Droom jij ervan om het prachtige IJsland te ontdekken in combinatie met Noorwegen en Schotland? Grijp je kans en stap aan boord van de Rotterdam. Verken het schip en drink een heerlijk glas wijn in de panaroma bar, voor je het weet kom je aan in Stavanger. Ontdek de prachtige Noorse fjorden en breng een bezoek aan de wereldberoemde Preikestolen voor een waanzinnig uitzicht. Je verlaat het mooie Noorwegen en cruist verder naar Lerwick, op de Shetland eilanden. Maak een wandeling door de prachtige en rustgevende natuur en wie weet spot jij een zeehond of een papegaaiduiker! Met mooie herinneringen cruise je verder naar IJsland. Bezoek de kleine vissersdorpen Djupivogur, Akureyri en Isafjordur. Kijk vooral om je heen en geniet van de bijzondere landschappen en adembenemende watervallen die IJsland te bieden heeft. Je vaart door naar de hoofdstad Reykjavik, waar een bezoek aan de beroemde Blue Lagoon voor wat ontspanning zeker niet te missen is. In Reykjavik is er veel architectuur te vinden, maar ook een super modern winkelcentra waar je zeker een souvenir kunt shoppen. Je laat het bijzondere IJsland achter je en je cruist verder naar Schotland. Ontdek de geschiedenis van de Vikingen in Stornoway en geniet van de ruige landschappen in de Schotse Hooglanden vlakbij Invergordon. Met de vele mooie herinneringen sluit je de cruise af met een mooi uitzicht op de golvende zee.
15 dg cruise IJsland Schotland en Noorwegen ligt in Akureyri in IJsland 15 dg cruise IJsland Schotland en Noorwegen wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.5. Je vliegt direct op Austurland naar de plaats Akureyri, waar je hotel 15 dg cruise IJsland Schotland en Noorwegen vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise IJsland Schotland en Noorwegen voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2486

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl