15 dg cruise Indonesië Maleisië en Thailand

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Indonesie, Bali

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom aan boord van de Westerdam! Deze 15 daagse cruise biedt een perfecte balans tussen ontspanning, avontuur en cultuur terwijl je enkele van de meest prachtige plekken in Zuidoost Azië verkent. We vertrekken vanuit het bruisende Singapore. Geniet de eerste dagen van de vele voorzieningen die het schip te bieden heeft. Ontspan in één van de twee zwembaden, ga winkelen of doe mee aan verschillende workshops. Tijdens een heerlijk diner bij de Steakhouse op zee ''Pinnacle Grill'' bespreek je de plannen voor de rest van cruise. Tijdens deze reis varen we onder andere langs de tropische eilanden Phuket, Langkawi en Penang, waar genoeg tijd is om zowel op ontdekking te gaan als de turquoise wateren en witte zandstranden te bewonderen. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens je reis is een bezoek aan de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur. Met al mooie herinneringen op zak cruisen we verder naar de laatste etappe van deze onvergetelijke reis. We varen langs een aantal mooie plekken en eilanden van het veelzijdige Indonesië!
15 dg cruise Indonesië Maleisië en Thailand ligt in Benoa in Indonesie 15 dg cruise Indonesië Maleisië en Thailand wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.5. Je vliegt direct op Bali naar de plaats Benoa, waar je hotel 15 dg cruise Indonesië Maleisië en Thailand vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise Indonesië Maleisië en Thailand voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1866

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl