Kasteel Terborgh

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Nederland, Limburg

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Reis af naar het zuiden van het lanad voor een fijn verblijf in dit kasteel. Nu is logeren op een kasteel sowieso een unieke ervaring en hier is dat tegen een scherpe prijs voor iedereen mogelijk. Met het Pieterpad in de achtertuin is het een ideale plek voor wandelaars. Ook de kinderen vermaken zich hier uitstekend vissen in de kasteelgracht, de ezels aaien of de imker helpen. Wat een avonturen beleven ze hier. En de suites zijn ruim genoeg voor een gezin van vier. Een paar keer per week verzorgt de kasteelheer een rondleiding. Van de kerkers tot de kapel, je krijgt het allemaal te zien. Voor een verblijf om nooit te vergeten ben je bij dit hotel aan het juiste adres.
Kasteel Terborgh ligt in Schinnen in Nederland Kasteel Terborgh wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.6. Je vliegt direct op Limburg naar de plaats Schinnen, waar je hotel Kasteel Terborgh vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Kasteel Terborgh voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€195

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl