City Hotel Terneuzen

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Nederland, Zeeland

3 (200+ reviews)
3/5

Omschrijving hotel

Hotel City in Terneuzen is de ideale uitvalbasis voor een weekendje Zeeuws Vlaanderen. Met de auto ben je in een half uur op Walcheren en bezoek je de prachtige kerken in Goes. Maak een strand wandeling in Vlissingen of verdwaal in de oude smalle stegen van Middelburg. Zeeland heeft zoveel te bieden! Na een dag vol ontdekkingen ontspan je even op je balkon met uitzicht over Terneuzen. In restaurant brasserie Bistro de La Ville wordt een brede keuze aan heerlijke gerechten gereserveerd. Met goed weer zit je prima op het terras met een boek en een drankje in de hand. Morgen de grens over richting Gent of Brugge?
City Hotel Terneuzen ligt in Terneuzen in Nederland City Hotel Terneuzen wordt gemiddelde beoordeeld met een 6.5. Je vliegt direct op Zeeland naar de plaats Terneuzen, waar je hotel City Hotel Terneuzen vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar City Hotel Terneuzen voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€439

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl