9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Oman, Abu Dhabi

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Heb jij altijd al de typische sferen van de oosterse cultuur willen proeven? Stap dan aan boord van de Mein Schiff 2 en maak een unieke cruise door het Midden Oosten. Aan boord is voor iedereen wat te beleven geniet van een heerlijk glas wijn met een prachtig uitzicht in de Hoheluft Bar of bekijk een van de spectaculaire shows in het Theater. Vanuit Dubai vaar je naar het grootste emiraat Abu Dhabi. Geniet van het fraaie uitzicht over de Perzische Golf en bekijk de indrukwekkende skyline van de stad. Met de eerste herinneringen op zak cruise je door naar Oman. Bezoek in Muscat de traditionele Omaanse markt met eeuwenoude straatjes en vergeet geen mooie plaatjes te schieten. Je ruilt de cultuur in voor natuur en bezoekt de bijzondere fjorden in Khasab. Voor natuurliefhebbers echt een must see. Je laat Oman achter je en vaart verder naar Doha, dat bekend staat om de supermoderne wolkenkrabbers. Breng een bezoek aan het hoogste gebouw van de stad voor een prachtig uitzicht de Aspire Tower. Met veel mooie indrukken vaar je naar Dubai, de grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Een mix van luxe en historie is hier zeker te vinden. Vergeet niet de beroemde Burj Khalifa te bezoeken voor een indrukwekkend uitzicht over de stad en het bijzondere Palm Island. Geniet nog van een heerlijke maaltijd of een ochtend in de Spa, want met cruisen is het allemaal mogelijk!
9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar ligt in Abu Dhabi in Oman 9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar wordt gemiddelde beoordeeld met een 8. Je vliegt direct op Abu Dhabi naar de plaats Abu Dhabi, waar je hotel 9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1542

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl