12 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Terceira

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Portugal, Azoren

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Adembenemende natuur, rijke tradities, pittoreske vissersdorpen en aangemename lenteachtige temperaturen. De vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is nog ongerept en een echt paradijs voor natuurliefhebbers. In 12 dagen tijd bezoek je de prachtige groene eilanden Terceira, Faial en São Miguel, elk met haar eigen charme. Bezoek op Terceira de UNESCO stad Angra do Heroísmo met haar indrukwekkende kerken, paleizen en stadsmuren uit de 16e eeuw en de grootste krater van de Azoren, Caldeira de Cuilherme Moniz. Op Faial zijn de enorme kraters een echt must see en in de zeiljachthaven van de hoofdstad Horta, zijn de talloze kleurrijke geschilderde 'visitekaartjes' van de schippers te bewonderen. Op São Miguel wacht je een prachtig uitzicht bij Lagoa do Fogo en Vista do Rei, over de blauwe en groene meren van Sete Cidades die gelegen zijn in een enorme krater.
12 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Terceira ligt in Angra do Heroismo in Portugal 12 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Terceira wordt gemiddelde beoordeeld met een 8. Je vliegt direct op Azoren naar de plaats Angra do Heroismo, waar je hotel 12 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Terceira vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 12 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Terceira voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2361

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl