15 dg fly drive São Miguel Pico Faial & Flores

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Portugal, Azoren

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Adembenemende natuur, rijke tradities, pittoreske vissersdorpen en aangename lenteachtige temperaturen. De vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is nog ongerept en een echt paradijs voor natuurliefhebbers. In 15 dagen tijd bezoek je de prachtige groene eilanden Pico, Faial, Flores en São Miguel, elk met haar eigen charme. Bezoek op Pico het hoogste punt van Portugal en maak een schitterende tour lang de wijngaarden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Op Faial zijn de enorme kraters een echt must see en in de zeiljachthaven van de hoofdstad Horta, zijn de talloze kleurrijke geschilderde 'visitekaartjes' van de schippers te bewonderen. Het juweeltje Flores dankt haar naam aan de talloze schitterende bloemen en wordt ook wel het Roze Eiland genoemd. Dus schitterende autotochten maak je hier zeker weten! En op São Miguel wacht op je een prachtig uitzicht bij Lagoa do Fogo en Vista do Rei, over de blauwe en groene meren van Sete Cidades die gelegen zijn in een enorme krater.
15 dg fly drive São Miguel Pico Faial & Flores ligt in Horta in Portugal 15 dg fly drive São Miguel Pico Faial & Flores wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.6. Je vliegt direct op Azoren naar de plaats Horta, waar je hotel 15 dg fly drive São Miguel Pico Faial & Flores vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg fly drive São Miguel Pico Faial & Flores voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2326

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl