Vakantie Kroatië

Een land met een azuurblauwe zee, witte stranden en meer dan duizend eilanden. Tot voor kort onontdekt, maar nu zeer geliefd bij toeristen. En dat is dus niet voor niets, want naast al dit prachtige natuurschoon zijn er ook nog eens pittoreske steden en vriendelijke mensen. Voor dit mediterrane vakantieland hoef je niet ver te reizen, en een vakantie Kroatië is ook nog eens goedkoper dan het nabijgelegen Italië. Kijk op onze vakantietool en selecteer Kroatië, waar je uit ons ruime aanbod de beste en goedkoopste aanbiedingen kunt kiezen.

Een heerlijk ontspannen reisbestemming

Wil je even helemaal bijkomen van de dagelijkse hectiek? Ook dan is vakantie Kroatië echt een aanrader. Met de vele resorts, spa’s en wellnesscentra kom je hier heerlijk tot rust. Er zijn voor een vakantie Kroatië ook vele all inclusive aanbiedingen, waarbij alles is verzorgd en je je niet meer druk hoeft te maken over je uitgaven. Er zijn volop culturele uitstapjes mogelijk, dus je zult je niet vervelen. Bezoek het prachtige Istrië of het middeleeuwse Dubrovnik. En de zee blijft natuurlijk altijd een groot plezier, je kunt gaan snorkelen of surfen bij een van de vele eilanden. Een vakantie Kroatië is daarmee ook bij uitstek een heerlijke bestemming voor de hele familie.

Kroatië voor een prijsbewuste vakantie

Onterecht wordt vaak beweerd dat Kroatië een duur vakantieland is. Ook al is een vakantie Kroatië de laatste jaren iets duurder geworden door het opkomende toerisme, toch is het nog steeds goedkoper dan de meeste omringende landen. Veel Kroatische plaatsen staan in lijstjes met de voordeligste vakantiebestemmingen van Europa. Voor een land dat zoveel te bieden heeft, is dat erg bijzonder. Het grootste deel van je vakantie-uitgaven geef je meestal ter plaatse uit, aan eten, hotelovernachtingen en uitgaan. Dus ook als je wilt besparen op je kosten op je bestemming, is een vakantie Kroatië een goede keuze!