Kongress Hotel Davos

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Zwitserland, Graubunden

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

In het centrum van het Zwitserse Davos vind je Kongress Hotel Davos. Het is een sfeervol hotel met een traditionele inrichting. Ook beschikt het hotel over een sauna, een gezellige tuin met terras, een bar een een restaurant waar je heerlijk dineren kan. Davos is de hoogst gelegen stad van Europa, wat betekent dat je er prachtige uitzichten hebt en je er unieke wandelingen kan maken. Dus vergeet je wandelschoenen niet. Laat je betoveren door de magische bergen en geniet van alle adembenemende uitzichten, die je nergens anders tegen komt. Aan het einde van de dag ga je nog even de sauna in, even lekker ontspannen.
Kongress Hotel Davos ligt in Davos in Zwitserland Kongress Hotel Davos wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.4. Je vliegt direct op Graubunden naar de plaats Davos, waar je hotel Kongress Hotel Davos vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Kongress Hotel Davos voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€352

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl