Turmhotel Victoria

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Zwitserland, Graubunden

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Voor een wintersportvakantie in Oostenrijk ga je naar Turmhotel Victoria in Davos. Je zit hier zó op de piste. En het skigebied van Davos – Klosters is een heerlijk groot gebied, dus de hele dag sneeuwpret. Ook zit het hotel vlak bij het openbaar vervoer, dus alles is mogelijk. Je gaat net zo makkelijk naar de andere kant van Davos. In de omgeving van Turmhotel Victoria zitten verschillende restaurants en bars, perfect voor na een dag in de sneeuw. En als je echt flink moet bijkomen ga je naar de wellness bij je hotel. Sauna, stoombad en spa, ontspannen is hier een eitje. Bij het hotel geniet je elke dag van een goed ontbijt en diner. Slapen doe je in een fijne kamer of suite, waar je je gelijk thuis voelt. En dat uitzicht…
Turmhotel Victoria ligt in Davos in Zwitserland Turmhotel Victoria wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.1. Je vliegt direct op Graubunden naar de plaats Davos, waar je hotel Turmhotel Victoria vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Turmhotel Victoria voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1180

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl