Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat zijn de KLM Werelddeal weken?

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Ben jij al op de hoogte van de KLM Werelddeal weken? Dit is dé periode van het jaar waarin je kunt profiteren van geweldige kortingen op vliegtickets naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Als jij van plan bent om binnenkort een reis te maken, dan is dit het moment om je tickets te boeken. In dit blog kun je alles te weten komen over de KLM Werelddeal weken en waarom jij hier zeker gebruik van moet maken.

Voordelen van de KLM Werelddeal weken

De KLM Werelddeal weken zijn een begrip geworden onder reizigers. Elk jaar kijkt men reikhalzend uit naar deze periode waarin je enorme kortingen kunt krijgen op vliegtickets. Wat zijn nu precies de voordelen van deze weken?

Kortingen op tickets naar allerlei bestemmingen

Het meest voor de hand liggende voordeel van de KLM Werelddeal weken is natuurlijk de korting op vliegtickets. Tijdens deze actieperiode biedt KLM tickets aan naar meer dan 100 verschillende bestemmingen wereldwijd. Van stedentrips in Europa tot verre reizen naar exotische oorden, er is voor ieder wat wils. En het mooie is dat je deze tickets kunt boeken met flinke kortingen tot wel 30% of meer. Zo kun je dus voor een scherpe prijs jouw droomreis maken.

Flexibiliteit in reisdata

Een ander groot voordeel van de KLM Werelddeal weken is de flexibiliteit in reisdata. Vaak zijn er meerdere vertrekdata beschikbaar voor dezelfde bestemming, waardoor je zelf kunt kiezen wanneer je wilt vliegen. Dit is ideaal als je gebonden bent aan schoolvakanties of een specifieke reisperiode. Zo kun je toch profiteren van de voordelige tarieven en jouw reis plannen op het moment dat jou het beste uitkomt.

Extra comfort met KLM

Als je met KLM vliegt, ben je verzekerd van een comfortabele reis. Tijdens de Werelddeal weken kun je ook nog eens extra voordelig Business Class vliegen. Zo kun je genieten van alle luxe en extra service die KLM te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk diner aan boord, ruime stoelen en toegang tot lounges op de luchthaven. Op deze manier wordt jouw reis nog aangenamer en kun je uitgerust op jouw bestemming aankomen.

Maak kans op gratis tickets

Tijdens de KLM Werelddeal weken maak je ook nog eens kans op gratis tickets. Bij elke boeking die je maakt, mag je een gratis bestemming kiezen waarvoor je een reisvoucher ontvangt. Vervolgens maak je met deze voucher kans op gratis tickets naar die bestemming. Hoe leuk is dat? Het kan zomaar zijn dat je na jouw eerste reis alweer kunt uitkijken naar een volgende gratis reis.

Ontdek nieuwe bestemmingen

Door de grote diversiteit aan bestemmingen die tijdens de KLM Werelddeal weken worden aangeboden, kun je ook heel gemakkelijk nieuwe plekken ontdekken. Misschien had je al langer een bepaalde bestemming op jouw lijstje staan, maar was de prijs altijd een struikelblok. Of misschien laat je je graag verrassen en kies je voor een bestemming waar je nog nooit aan had gedacht. Het is een leuke manier om nieuwe culturen en avonturen te ontdekken.

Hoe werken de KLM Werelddeal weken?

Nu vraag je je misschien af hoe deze Werelddeal weken precies in zijn werk gaan. Het principe is eigenlijk heel simpel. Tijdens de actieperiode, die meestal twee weken duurt, biedt KLM verschillende tarieven aan voor vluchten naar de geselecteerde bestemmingen. Deze tarieven zijn vaak beperkt beschikbaar en kunnen per dag verschillen. Het is dus zaak om er snel bij te zijn en de tarieven goed in de gaten te houden.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor vakantieboeken.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

Marokko last minute

Egypte last minute

Vakantie Mexico

Zakynthos vakantie

Alanya Last minute

Kos All inclusive 

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

Partners van VakantieBoeken.nl